Mindshare’s Road to Adaptive

Mindshare’s Road to Adaptive

Het mediabureau als autodealer, verkoper van potjes pindakaas en de allerbeste keukenadviseur? Wat ons betreft wel: bij Mindshare hebben we de ambitie om daadwerkelijk mee te werken aan het realiseren van de belangrijkste doelstellingen van onze klanten. Juist omdat we zien dat de  impact van media in het oriëntatie- en aankoopproces van de consument almaar groter wordt. Media beïnvloedt gesprekken en sentimenten over merken, maar is ook in staat direct verkoop aan te sturen.

Door: Sanne Kupers, Business Planning Director

Een eenvoudige opgave is dit zeker niet; de weg van de consument richting aankoop van producten en diensten is dynamischer en onvoorspelbaarder dan ooit. De overvloed aan data die we tegenwoordig ter beschikking hebben, levert soms meer vragen dan inzichten op.

Het is van cruciaal belang alle data om te zetten naar inzichten, als het gaat om het begrijpen en volgen van de consumer journey. Niet alleen als startpunt van alle strategische keuzes, maar zeker ook tijdens de campagnes. Tegenover een dynamische consumer journey past geen statische media-inzet. We moeten in staat zijn om tussentijds snel te schakelen wanneer de resultaten anders blijken dan verwacht.

Deze ambities en de snelheid van handelen die hiermee gepaard moet gaan, vragen om een duidelijke regie en rolverdeling tussen alle betrokken partijen. Bij Mindshare hebben we dit samengebracht in een heldere visie op de ideale manier van samenwerken: de “Road to Adaptive”. Hierbij werken we op basis van vier principes. We werken altijd vanuit een holistische marketing-KPI, staan voor een verbonden benadering van media, real-time optimalisatie en single-point datamanagement. Hoe dit in de praktijk tot leven komt laten we zien in deze video >>

Hoe dit ook voor jouw kan werken, neem contact op met jouw Mindshare contactpersoon.

0

Share This Post

Leave a reply