…in de schijnwerper: Djémilah Dalhuisen, Expert Owner Media & Content ING

…in de schijnwerper: Djémilah Dalhuisen, Expert Owner Media & Content ING

Al 15 jaar is zij actief in het media vak. Momenteel is Djémilah Dalhuisen Expert Owner Media & Content bij ING. Ze heeft Economisch publiek en bedrijfsrecht aan de Universiteit Utrecht gestudeerd en is na haar studie op een studentenvisum bij TBWA in San Francinsco terechtgekomen als Media Executive. Ze houdt van Modern Talk en zou graag Snoopy als Facebook vriend willen.

Wat was je eerste (bij)baantje?
Aardbeienplukken, ik ben opgegroeid in de Betuwe…

Hoe ben je in het vak gerold?
Tijdens mij rechtenstudie heb ik een tijdje in Berkeley gestudeerd. Na afronding van mijn studie, wilde ik heel graag terug naar San Francisco. Daar ben ik op een studentenvisum bij TBWA terecht gekomen als Media Executive. Echt een briljante tijd gehad!

Op welke campagne ben je het meest trots?
Financieel Fit en in het bijzonder #Moneymakers, onze vloggers contentstrategie op jongeren.

Wat maakte deze campagne zo succesvol?
Financieel Fit is een volledig geïntegreerd traject, zowel intern als extern, waar de content echt centraal staat.

Wat deed je als je dit werk niet deed?
Reizen met de kids.

Wat is de beste tip die jij in je carrière hebt gekregen?
Choose your battles wisely.

Welke ontwikkeling in de media signaleer je en mogen we volgens jou echt niet missen?
De kansen die programmatic biedt om eigen data geïntegreerd te gebruiken met de beschikbare data in de markt. Zeker voor bedrijven met veel eigen klantdata een must om dit op een correcte manier, met privacy van de klant centraal, te benutten.

En over welke actuele ontwikkeling in de media wind je je op?
Dat we TV nog steeds niet programmatic kunnen inkopen, dit duurt echt veel te lang.

Wat is je favoriete medium?
Jomanda 😉

Wat betekent teamwork voor jou?
Empowerment en talenten laten optellen.

Is Big Data voor jou een Big Challenge?
Big data op zich is geen big challenge. De uitdaging is om goed helder te hebben wat je wil meten en waarom, dus welke data is relevant. Volgende stap is om er voor te zorgen dat deze data voor iedereen beschikbaar wordt, zodat we ook echt transparant worden en maximale betrokkenheid kunnen creëren bij alle partijen.

Wat is voor jou het belang van Content Marketing?
Op een ING content congres in Milaan werd het pas heel mooi verwoord: “Content is king, distribution is queen and the queen wears the pants”. Content marketing is wat mij betreft de rode draad binnen communicatie richting de toekomst. Een duidelijke verhaallijn geeft haakjes voor relevante communicatie, maar vervolgens moet het wel op de juiste manier weggezet worden om ook daadwerkelijk langdurig merk effect te sorteren.

Wat wil je over drie jaar met jouw merk hebben bereikt?
ING grootste love brand van Nederland.

Wie zou jij graag als Facebook vriend willen?
Snoopy.

Hoe ziet jouw leven eruit in 2030?
Dan reis ik naar alle plekken waar we met de kids nog niet geweest zijn in de komende jaren.

Wat is jouw guilty pleasure?
Modern Talking.

0

Share This Post

Leave a reply