Column: Trouwen


Artikel 3 Ruud_190x200We hebben weer een bewogen jaar achter de rug. Op allerlei fronten. Door media lijkt de wereld kleiner dan ooit. En komen zaken die ver weg leken soms heel dichtbij. Een mening of beeld is snel gedeeld. Dat leidt tot ontzetting maar ook verwondering. In deze nieuwsbrief proberen we voor het nieuwe jaar wat houvast te bieden door het benoemen van de belangrijke onderwerpen van volgend jaar op ons eigen vakgebied. Van mobile tot content. En van programmatic tot brand safety.

Maar volgens mij moet 2015 vooral in het teken van het huwelijk staan. En dan heb ik het niet over trouwerijen als die van Chantal Jansen of Wendy van Dijk. Het eerste huwelijk dat voltrokken moet gaan worden is die tussen branding en performance. Hopelijk zullen de hard sellers online binnen bedrijven eindelijk verliefd worden op de brand managers. Inzien dat het grazen onderin de funnel zijn grenzen kent. Al jaren benadrukken we het consumer journey denken. Elk contact met een consument kan waardevol zijn om tot een transactie te komen. Zolang deze disciplines gescheiden blijven opereren, zullen de alimentatiekosten hoog zijn.

Een ander sprookjeshuwelijk zal zich moeten voltrekken tussen mensen en data. Er is zoveel data, op zoveel verschillende plekken. En het is heel snel. Het gaat erom de relevante data samen te brengen om er inzichten uit te halen. Voor strategie of campagne-optimalisatie. En dat is absoluut mensenwerk. Dat vergt samenwerking tussen veel verschillende disciplines. Opposites attract! Bij Mindshare faciliteren we ruimte en technologie om dat te doen. We noemen het The Loop. Daarin werkt een verscheidenheid aan Mindshare talenten in hechte teams om tot effectieve oplossingen te komen. En daarom nodigen we alle fantastische merken waar we voor mogen werken uit om het komend jaar in onze prachtige data kapel veel prachtige huwelijken te komen sluiten.

Ruud de Langen, CEO Mindshare Nederland.

 

>> Vind hier alle artikelen uit de Keep in Mind mail van december 2014

0

Share This Post

Leave a reply