APPril

De leukste apps voor dit zinderende sportjaar hebben wij voor je op een rijtje gezet. Van de app Everplaces die ook wel ‘Pinterest for the real world’ wordt genoemd, tot de EK 2012 app waarmee je de wedstrijden en de opstellingen nauwkeurig kunt volgen.

App: Everplaces
Platform:
iPhone en IPad
Prijs: Gratis
Omschrijving: Deze app wordt ook wel ‘Pinterest for the real world’ genoemd. Bewaar en deel de plekken die je leuk vindt. Maak je eigen map met locaties waar je bent geweest en die je op een to-do-list wilt zetten om in de toekomst te bezoeken. De map kun je personaliseren met tags, afbeeldingen en notities. Leuk voor deze zomer waar op veel plekken heel veel te doen en te zien is.

      


App: Wi-Fi Finder
Platform:
iPhone en iPad
Prijs: Gratis
Omschrijving: De Wi-Fi Finder zoekt de dichtstbijzijnde Wi-Fi netwerken voor je in een vreemde stad. Dan kun je met een gerust hart je dataroaming uitzetten (dat is ook wel zo fijn voor je rekening) en toch even je mail of de voetbaluitslagen checken als je op vakantie bent.


App: Sportzomer
Platform:
iPhone en Ipad
Prijs: Gratis
Omschrijving: Deze app helpt je de geweldige sportzomer door te komen door je te laten zien wanneer Oranje speelt, wanneer de beslissende bergetappe wordt gereden in de Tour, en wanneer Usain Bolt op het koningsnummer verschijnt. Alle schema’s van het Europees Kampioenschap, de Tour de France en de Olympische Spelen in één.App: EK 2012

Platform: iPhone en iPad
Prijs: Gratis
Omschrijving: Heel Nederland zal in de ban zijn van het voetbal en heel Nederland wil hiervan op de hoogte blijven. Hoe doen we dat? Deze app geeft je de meest complete EK informatie. Van speelschema`s tot opstellingen en van rode kaarten tot live uitslagen.

 

App: London Travel Guide – Lonely Planet
Platform: iPhone en iPad
Prijs: €4,99
Omschrijving: Mocht je plannen hebben om richting Londen te vertrekken, voor tijdens of na de Olympische Spelen, dan kan deze app erg handig zijn. De Lonely Planet gids is 1 van de beste in zijn soort. GPS en kaarten zijn offline te gebruiken en honderden tips over de stad zijn hier te vinden.

0

Share This Post

Leave a reply