Heineken kiest voor Mindshare als mediapartner

Heineken kiest voor Mindshare als mediapartner

Zoeterwoude, 30 juni 2011 – ­ Na een intensief selectietraject van ruim 3 maanden heeft Heineken Nederland ervoor gekozen om haar mediabelangen bij Mindshare onder te brengen. Naast het Heineken merk betreft het ook de overige media-accounts uit het portfolio zoals Amstel, Brand, Wieckse en Jillz, en de frisdrankmerken van Heineken-dochter Vrumona.

 

Mindshare zal zich vanaf heden gaan richten op de mediastrategie voor komend jaar en zal per 1 januari 2012 ook media-inkoop en -planning verzorgen. Tot en met eind van dit jaar worden de lopende mediazaken uitgevoerd door de huidige mediapartner Kobalt.

Heineken marketing directeur Hans Bohm is tevreden over het resultaat van het pitchtraject: “Mindshare is een sterke partner met een gedegen track record. Ze hebben laten zien onze mensen en merken uitstekend te begrijpen. Met Mindshare kiezen we voor een bureau dat klaar is om in te spelen op de kansen die het veranderende media- en communicatielandschap biedt.”.

Ruud de Langen, CEO Mindshare Netherlands: “Mindshare kijkt uit naar een mooie samenwerking met de prachtige merken van Heineken en Vrumona. Het is een voorrecht om samen met Heineken in de ‘Champions League’ van communicatie en media te kunnen spelen.”


Kobalt
Hans Bohm: “Het is natuurlijk altijd jammer om afscheid te nemen van een bureau waarmee je zo’n lange samenwerking hebt gehad. Kobalt heeft zich heel professioneel opgesteld en is ook tot aan de shortlist gekomen. Wij zijn er van overtuigd dat het media-account voor 2011 bij hen in uiterst kundige handen is en dat we op een goede manier afscheid van elkaar zullen nemen eind dit jaar.

>> Vind hier alle artikelen uit de Keep in Mind mail van Juni 2011

0

Share This Post

Leave a reply