2 AMMA nominaties voor Mindshare!

2 AMMA nominaties voor Mindshare!

Vanmorgen heeft vakgroep MWG de nominaties bekend gemaakt voor de MWG AMMA awards. Mindshare is genomineerd in de categorie Beste Media Innovatie met de KPN ITV Pauzeknop innovatie en daarnaast ook -jawel- voor de titel Mediabureau van het Jaar! En nog meer heugelijk nieuws: onze nieuwbakken collega Jean-Michel Kerkhoff is met zijn onderzoek naar de synergie effecten van multimedia campagnes, genomineerd voor de Hans du Chatinier-prijs voor studenten.

De AMMA awards worden dit jaar alweer voor de tiende keer georganiseerd. Van de 116 ingezonden cases zijn er in totaal 36 genomineerd binnen 12 categorieen. De nominaties voor de Beste Mediastunt, Beste Media-/Middelenstrategie, Beste Single Mediastrategie, Beste Media-innovatie, Beste Interactieve Mediastrategie, Media-adverteerder van het jaar en Mediabureau van het jaar zijn bepaald door de hoofdjury onder leiding van juryvoorzitter Jan Knaap. De hoofdjury koos de genomineerden en winnaars uit de shortlists die per categorie door 7 specialistenjury’s waren samengesteld.

Mindshare werd 5 maal eerder al genomineerd voor de titel Mediabureau van het jaar, in 2005 en het afgelopen jaar wonnen we deze eervolle AMMA ook daadwerkelijk. De nominatie voor Beste Media Innovatie is voor Mindshare uniek, niet eerder werden we voor deze AMMA genomineerd.

0

Share This Post

Leave a reply