Met de App-vinder klaar voor de lente

Het zachte weer van deze week maakt dat we de voorjaarskriebels al aardig te pakken hebben. Nog héél even en de verwarming kan uit, de rosé koud en de terrasstoel uit de schuur. We selecteren alvast de leukste Apps waarmee je voorbereid het voorjaar in gaat.

App: Hipstamatic
Platform:
iPhone
Omschrijving:
Het voorjaar biedt altijd schitterende fotomomenten. We zijn eindelijk weer veel buiten en de natuur is op haar best.  Een van de leukste fotografie-apps voor de iPhone is Hipstamatic. Hiermee tover je je iPhone om tot een ouderwetse analoge camera. Door het vierkante formaat van de foto’s en door de inzet van allerlei fraaie effecten zien foto’s die je met deze app maakt eruit alsof ze tientallen jaren geleden zijn geschoten.  Een verslavende app!
Prijs: € 1,59
Taal: Engels
Categorie: Fotografie

App: Amsterdam by locals
Platform: iPhone

Omschrijving:
Waar vind je in Amsterdam de beste terrassen? Deze Engelstalige app helpt je op weg met eten, drinken, cultuursnuiven en winkelen. De ‘nearby’-functie is vooral handig om ter plekke een terras te vinden.
Prijs: € 3,99
Taal: Engels
Categorie: Reizen

App: The Weather Channel
Platform: iPhone / iPad
Omschrijving:
Maart roert met zijn staart. Misschien al bij velen bekend, maar deze App mag hoe dan ook niet in dit lentelijstje ontbreken.  Want, je kunt beter maar goed op de hoogte zijn voordat je enthousiast het terras op duikt.
Prijs: gratis
Taal: Engels
Categorie: Weer

App: Pollennieuws Lite
Platform: iPhone/ iPad
Omschrijving:
Hooikoorts-gevoelig? Pollen Lite van Pollennieuws is een applicatie waarmee je dagelijks op de hoogte wordt gehouden van de pollenverdeling in de lucht. Handig!
Prijs: gratis
Taal: Nederlands
Categorie: Gezondheid
App: ZieZo
Platform: iPad
Omschrijving:
Het enige nadeel van lentezonnetje is dat ze ons confronteert met huiselijke klussen die zijn blijven liggen in de winter . Ook schreeuwt bij velen de tuin om aandacht. Het ZIEZO iPad magazine staat net zoals de normale ZIEZO vol met klusideeën en artikelen om inspiratie uit op te doen.
Prijs: gratis
Taal: Nederlands
Categorie: Lifestyle

>> Vind hier alle artikelen uit de Keep in Mind mail van Maart 2011

0

Share This Post

Leave a reply