Unilever brengt consumenten database Benelux onder bij Mindshare

Unilever brengt consumenten database Benelux onder bij Mindshare

Unilever heeft na een pitch besloten het beheer van haar volledige consumentendatabase voor de Benelux onder te brengen bij Mindshare.

Mindshare had sinds 2008 de Nederlandse database reeds in haar beheer, maar mag zich na deze heroriëntatie van Unilever over de volledige Benelux database ontfermen. Met de nieuwe benoeming wordt Mindshare vanaf medio april tevens verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van campagnematige activiteiten rondom de consumenten database van Unilever Benelux.

Philip Sijthoff, Media Manager Unilever licht toe: “De strategische ontwikkelingen in onze digitale strategie en het diversifiërende medialandschap sterkte onze behoefte naar één uniforme en efficiënte oplossing voor het beheer van de consumentendatabase in de Benelux. Mindshare heeft reeds bewezen een geïntrigeerde, real-time en transparante oplossing te kunnen bieden. Dit heeft Unilever meer kennis van-, en dichter bij onze consument gebracht. Mede door het gegeven dat hun technische infrastructuur het aansluiten van de Belgische UCD makkelijk maakt, zijn we verheugd met de verlenging en uitbreiding van de samenwerking met Mindshare.”

Mindshare werkt in Nederland al ruim 10 jaar samen met Unilever op het gebied van digitale media. In 2005 bracht Unilever haar totale media account onder bij Mindshare.

0

Share This Post

Leave a reply